Lionel Messi stolt över Ronaldinhos nummer

Den argentinska landslagsstjärnan Lionel Messi fick ärva Ronaldinhos nummer när den brasilianska världsstjärnan lämnade Barcelona för Milan i sommaren 2008. Anfallaren har hävdat nu att det innebar ett speciellt ögonblick i hans tidiga karriär och att han känner sig hedrad över att få bära nummer tio i Barcelona och där med gå i fotspåren av Ronaldinho och andra legender i klubben.

Den Argentina internationella ärvt Ronaldinhos nummer när den brasilianska vänstra Barca för AC Milan i sommaren 2008, och han har hävdat att det innebar ett speciellt ögonblick i hans tidiga karriär.

”När de gav mig tröjan med nummer tio, var jag mycket stolt och glad över att få bära den. Det är matchtröjan som har burits av några imponerande spelare i klubben,” avslöjar den argentinska världsstjärnan i en annons för Audemars Piguet, skriver Goal.com.

”Ronaldinho har burit den och han gjorde mycket för den här klubben. Det var ett fantastiskt ansvar för mig att få tröjan med nummer tio, som han hade burit och som hade burits av många andra.”

Den målsprutande anfallaren fortsatte sedan med att uttrycka sin ambition att styra Argentina till VM-framgång, medan han också vill vinna mer med Barca.

”Jag drömmer om att bli världsmästare, att vinna saker med Argentina. Och jag drömmer om att få vinna de titlarna som jag redan har vunnit med Barcelona igen i framtiden.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply