Kryss i målrik match på Upton Park

Sam Allardyces West Ham behövde en seger i den så kallade måstematchen mot West Bromwich. Så var dock inte fallet. West Bromwich-talangen Saido Berahino kvitterade i den 69:e minuten för bortalaget till 3-3.

Hemmalaget fick en drömstart på tillställningen, då de så tidigt som i den fjärde minuten pangade in 1-0 genom Joe Cole. Efter West Hams tidiga mål tog bortalaget och rutinerade Nicolas Anelka över matchen. Fransmannen stod för två mål på sex minuter, och såg således till att bortalaget var i ledning i halvtid.

I den andra halvleken stod Allardyce för ett viktigt byte som förändrade matchen. Han bytte nämligen in Modibo Maiga. Maiga tackade för chansen genom att slå till med ett mål och en assist på två minuter. Det satte press på West Bromwich som två minuter senare svarade med en kvittering.

Saido Berahino snappade upp en sidledspass och placerade in bollen i nätmaskorna. Det räckte till en räddad pinne för hans West Bromwich.

Matchen slutade 3-3.