Klubblags-VM: Hiroshima lyckades vända från 0-1 till 3-1

Japanska Hiroshima vände matchen och lyckades komma på 5:e platsen i turneringen.

Matchen mellan sydkoreanska Ulsan Hyundai och japanska Hiroshima började 08:30 svensk tid.

Det var Ulsan som tog ledningen i 17:e minuten, vid ett anfall när Rafinha fick en nickpassning förbi första Hiroshima backen och sedan pressade sista backen, som skulle passa hem bollen där det skedde ett missförstånd mellan målvakten och Mizomutos hempassning, vilket ledde till ett självmål. Men det var brassen Rafinha i Ulsan som var närmast bollen.

I 36:e minuten kvitterade Hiroshima genom Satoru Yamagishi, efter en frispark utanför straffområdet.

I 56:e minuten tog Hiroshima ledningen genom Hisato Sato.

Hiroshima utökade ledningen med 3-1 efter att Hisato Sato smög in i straffområdet och fick en passning där han utan press kunde avsluta enkelt och göra sitt andra mål i matchen.