”Klubbarna överens – Lulic till Juventus”

bet365

Med en omgång kvar av säsongen är transferspekulationerna i full gång. En av spelarna som verkar vara högaktuell för en flytt till Turin för spel med mästarlaget Juvnentus är Senad Lulic. spelaren som för tillfället tillhör Lazio, ska enligt de senaste uppgifterna från Bosnien vara nära en övergång till den gamla damen.

Det är den bosniska siten sport.ba som kommer med rapporterna som säger att klubbarna nått en överenskommelse. Enligt deras uppgifter kommer Juventus att betala 15 miljoner euro för spelaren, vilket samtidigt betyder att det inte kommer ske någon sorts bytesaffär, där bland annat Ogbonna nämnts som ett alternativ.

Spealren förväntas befinna sig i Turin på måndag för läkarundersökning, innan han dagen efter signerar ett fyra-årskontrakt värt två miljoner euro per säsong. 

Värt att poängtera är samtidigt att Gazzetta dello Sport inte är övertygade av uppgifterna och istället hävdar att klubbenar fortfarande är i samtal gällande en bytesaffär. Lazio ska där vara intresserade av Fabio Quagliarella, Mauricio Isla, Angelo Ogbonna och Sebastian Giovinco.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply