Katastrof för Inter – 2-5 mot Udinese

Inters säsong har varit ett stort fiasko. Härom veckan var det klart att man missar Europaspel helt och hållet nästa säsong. Idag, även säsongens sista match, tog man emot ett formstark Udinese som skulle säkra sin Europaplats genom en seger på San Siro, och på vilket sätt man gjorde det.

Inte ens en minut in i matchen skickade Allan fri Pinzi som slog Juan Jesus innan han sköt in 0-1 säkert bakom Handanovic. San Siro tystades ytterliggare i den 10e minuten då Domizzi nådde högst på en hörna och knoppade in tvåan. Endast två minuter senare fick Inter lite kontakt då Juan Jesus gjorde sitt första Serie A-mål på en retur.

Men mörkret fortsatte innan vilan. Med fyra minuter kvar skruvade han in trean under ett magiskt ögonblick för Udineses magiker. Och värre skulle det kunna bli för Inter. Sju minuter efter paus sprang Muriel sig fri på kanten för att sedan servera Silva som enkelt kunde göra 1-4 bakom slovenen i Inter-målet.

Rocchi kunde reducera med en knapp halvtimme kvar men bara minutrarna efter det utnyttjade Muriel svagt försvarsspel från Nagatomo och Handanovic för att sedan fastställa slutresultatet på San Siro, 2-5.