Juventus vill värva Gregory Van Der Wiel från PSG

Paris Saint-Germain kan sälja Gregory Van Der Wiel

Enligt tv-kanalen beIN Sports ska Juventus ha flyttat blicken till den franska huvudstaden för att försöka locka till sig PSGs Gregory Van Der Wiel.

Gregory Van Der Wiel värvades till Paris Saint-Germain från Ajax 2012, då hade 27-åringen spelat A-lagsfotboll under fem säsongen med den holländska storklubben och många storklubbar runt om Europa knackade på dörren för att värva den holländske landslagsmannen. Efter tre år i den franska huvudstadsklubben kan Van Der Wiel lämna klubben och det finns gott om klubbar som är intresserade.

Spelarens kontrakt går ut efter säsongen och den Amsterdam-födde högerbacken kan lämna för en låg summa i vinter eller gratis till sommaren. Enligt uppgifter till beIN Sports finns ett gäng klubbar som är intresserade av att skriva kontrakt med spelaren som inte ska ha fått något förslag om att förlänga sitt kontrakt av sin nuvarande arbetsgivare. Den klubb som sägs vara närmast ett köp är Juventus men inget är bekräftat.

Då 27-åringen kan komma att lämna gratis är han jagad av ett gäng klubbar. Främst från Serie A där Inter och AS Roma sägs vara intresserade men även Premier League där klubbar som Newcastle och Southampton ska ha nämnt som möjliga destinationer.

beIN Sports ägs av Nasser Al-Khelaifi

Det är oklart hur pass trovärdigt ryktet är. Tv-stationen beIN Sports nämligen av PSGs president och ägare, Nasser Al-Khelaifi och det spekuleras i om man har valt att gå ut med nyheten för att fler klubbar ska få upp ögonen för högerbacken.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply