Juventus avancerade utan problem

I första halvlek så kände Juventus lite lätt på motståndet. Celtic försökte med en hög press, men man hade svårt med Juventus snabba och effektiva spel. Skottarna hamnade på efterhand i för många situationer, och det var nog det motsatta till vad laget sökte här. Trots att man försökte så syntes en klarare skillnad på lagen. Juventus är bättre och visade det.

1-0 kom i den 24.e minuten via Matri. Peluso snodde åt sig ett uppspel och skickade iväg en passning till Quagliarella. Italienaren sökte en öppning och fick iväg ett skott som Forster räddade. Tyvärr så räddade han rakt ut till en Matri, som bara skickade in bollen i öppen bur. Celtic hade ett superläge strax efter målet. Commons sköt ett skott som Hooper styrde. Trots att Buffon var på väg åt fel håll, så lyckades han rädda bollen. En oerhört snygg räddning.

I andra halvlek så såg Celtic allt mer uppgivet ut. Fåtalet spelare trodde på avacemang i första, och denna siffran förvandlades till ingen i andra. Juventus spelade av matchen och gjorde lite som de ville. 2-0 kom i den 65.e minuten. Andrea Pirlo, vem annars, slog en långboll i djupled till Vidal. Chilienaren tog ner bollen på bröstet och serverade Quagliarella, som i sin tur hade öppet mål.

Juventus gjorde ett par byten strax efter målet. Pirlo och Vidal byttes ut och detta förstörde lite av farten på dem svartvitas mittfält.