”Jag tror att han stannar i Milan”

Försvararen Pablo Armero värvades in till Milan från Napoli i somras men har bara fått 14 minuters speltid hittills. Rykten har som påföljd av detta kopplat ihop spelaren med ett nytt klubb-byte redan i januari. Men nu lugnar spelarens agent uppgifterna och säger att spelaren förmodligen stannar i Milano.

– Jag tror att han kommer att stanna i Milan i januari. Han har skrivit på ett kontrakt som han vill respektera, säger agenten  Luciano Ramalho till MilanNews.it.

– Jag tror att han fysiskt är redo och han är tillgänglig. När det är möjligt och när Pippo Inzaghi vill välja honom, så skulle han ta chansen. Jag tror att Inzaghi kanske ser han mer som en offensiv mittfältare än en försvarare, men han är den enda som kan bestämma det och Pablo väntar verkligen på att ta chansen när tillfälle ges.

Agenten bekräftar även att de inte fått några erbjudanden på den colombianska landslagsmannen. Men samtidigt räknar inte Ramalho ut möjligheten helt för en flytt i framtiden för Armero.

– Vi har inte fått några erbjudanden hittills, men när det gäller fotboll så är allt möjligt. Armero stod för ett starkt VM och han är en spelare som alla känner till väl – han behöver inte bli omtalad för att bli igenkänd.

– Vi har ett kontrakt med Milan och vi vill respektera det, men – jag upprepar – du vet aldrig när det gäller fotboll.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply