”Celtics bud nobbat på Milan Djuric”

Uppgifter säger att Cesena nobbat budet på bosniern

Milan Djuric, landslagsman i Bosnien och anfallare i italienska Cesena. Nu rapporteras det att skotska mästarna lagt ett bud på spelaren som dessvärre för deras del nobbats.

Den italienska klubben Cesena lyckades inte hålla sig kvar i den italienska högstadivisionen, Serie A, den gångna säsongen och får nu starta om i Serie B. Den bosniske landslagsmannen, anfallaren Milan Djuric, kan mycket väl komma att lämna klubben där han inte lyckades övertyga den förra säsongen. Det blev nämligen bara två mål och två målgivande passningar på totalt 28 matcher för spelaren.

Det verkar dock finnas större klubbar som tror på den bosniske anfallaren, trots det blygsamma facit som spelaren bjöd på senaste säsongen. Enligt uppgifter från Sky-journalisten Dario Massara ska nämligen skotska mästarna Celtic lagt ett bud på den 25-årige spelaren värt en miljon euro.

Cesena efterfrågar större summa

Detta bud ska dessvärre för deras del ha nekats av Cesena. Enligt vidare uppgifter, som förmedlas av italienska sajten Football-Italia, ska Cesena efterfråga en summa mellan 2,5 miljoner euro till tre miljoner euro, för sin bosniske landslagsman, som tidigare spelat på lån hos Citadella, Crotone samt Ascoli.

Den 1.99 meter långe anfallaren som debuterade för det bosniska landslaget i mars, står i dagsläget under kontrakt till sommaren 2018. Han har även spelat för Parma under sin karriär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply