Nainggolan: ”50 procents chans att jag stannar”

Roma-mittfältaren, som är delägd med Serie A-klubben Cagliari, jagas av flera storklubbar i Europa. Samtidigt sägs hans framtid vara oklar i huvudstaden, med pågående förhandlingar mellan de delägande klubbarna.

Radja Nainggolan, 26, har varit i lysande form den här säsongen och spelat kontinuerligt på Serie A-klubben Romas mittfält i ligaspel och ute i Europa. I dagsläget ska Cagliari och Roma vara i förhandlingar gällande summan som den sistnämnda behöver betala för att få loss stjärnan.

”Jag är inte orolig”
Samtidigt finns ett intresse från storklubbar ute i Europa, där Metro nämner Manchester United och Liverpool som kandidater. Båda klubbarna uppges följa situationen för spelaren i Serie A, och nu har även Nainggolan själv uttalat sig om situationen i Roma.

— Kommer jag att stanna i Roma? Just nu är det 50 procents chans. Jag oroar mig dock inte och det finns fortfarande tid. Roma och Cagliari måste nå en överenskommelse. Jag är 100 procent fokuserad på Roma, det är en fantastisk klubb, ett utmärkt lag och en vacker stad att leva i, säger Nainggolan till Gazzetta dello Sport.

Brutet ben för motståndare
Noterbart är att den belgiske landslagsmannen var involverad i en händelse i mars månad med Chievos mittfältare Federico Mattiello, som resulterade i ett brutet ben för Chievo-mittfältaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365