Uppgifter: Alessio Romagnoli vill till Milan

Roma-backen jagas även av Chelsea och Napoli

Jakten på den italienske försvararen fortsätter för Milan. Nu kommer rapporter från Gazzetta dello Sport som säger att Alessio Romagnoli vill skriva på för Milan. Samtidigt kommer skilda uppgifter gällande Milans ståndpunkt kring deras högsta bud.

Italienska storklubben Milan är som tidigare rapporterat på jakt efter en ny försvarare, dels med tanke på den svaga defensiven laget ställde på benen förra säsongen, men även med tanke på att Adil Rami sålts till spanska Sevilla. Den som ska förändra defensiven i Rossoneri är italienaren Alessio Romagnoli, ett handplockat transfermål av nye managern Sinisa Mihajlovic. Men hittills har inget genombrott skett i förhandlingarna med Roma.

Romagnoli vill spela för Milan

Idag rapporterar Gazzetta dello Sport att Milan inte tänker höja sitt bud på spelaren, som ligger på 25 miljoner euro. Däremot kan spelarens egen vilja bli nyckeln till en affär mellan parterna. Alessio Romagnoli själv ska nämligen vilja skriva på för Rossoneri, och nu ska Milano-klubben hålla tummarna för att hans egen vilja kan få Giallorossi att sänka sin prislapp från nuvarande 30 miljoner euro.

Skilda uppgifter gällande bud

Samtidigt kommer, trots Gazzetta dello Sports uppgifter gällande Milans ståndpunkt med budet, uppgifter från Sport Mediaset också som säger att Milan ska vara redo att höja sitt bud, som nu fortfarande ska ligga på 25 miljoner euro, men även med en tillsatt bonus på tre miljoner euro. Även Chelsea och Napoli ska vara intresserade av italienaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply