Officiellt: Mirko Valdifiori klar för Napoli

bet365

Succémittfältaren har idag slutfört övergången från Empoli

Nu är det klart! Den italienske mittfältaren, som imponerade stort i Empoli den senaste säsongen, är klar för spel med Serie A-fyran Napoli.

Nu står det klart att Serie A-fyran genomför värvningen från Empoli. Den rutinerade mittfältaren Mirko Valdifiori har en storslagen säsongen bakom sig individuellt sett i Empoli, vilket har resulterat i att han bland annat i mars månad debuterade för det italienska landslaget, i 29 års ålder.

Nu bekräftar Napoli att succémittfältaren har slutfört övergången från ligakonkurrenten. Spelaren anlände till Neapel under gårdagskvällen och efter att han under dagen genomfört läkarundersökningen, stod det klart att spelaren ansluter för en summa på 3,5 miljoner euro. Detta bekräftas av Napoli på deras officiella hemsida på lördagen.

”Välkommen Valdifiori, det första elementet till det nya Napoli.” – lyder ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

Nio målgivande passningar i fjol

Enligt uppgifter ska värvningen av den 29-årige spelaren varit efter förfrågan från den nye managern Maurizio Sarri som tog över efter Rafael Benitez som skrev på för Real Madrid. Maurizio Sarri tränade nämligen förra säsongen Empoli.

Mirko Valdifiori spelar vanligtvis som defensiv mittfältare och gjorde det med stor bravur den gångna säsongen. Han genomförde totalt 38 matcher för Empoli säsongen 2014/2015, med nio målgivande passningar som facit bland annat.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply