Liverpool vill sälja Balotelli: ”Visste att det var en risk”

bet365

Mario Balotellis återkomst till Premier League har inte varit särskilt lyckad, och Liverpoolfansen använder italienaren som syndabock för den svaga säsongsinledningen som klubben har haft.

Liverpool uppges nu enligt engelsk media vilja få tillbaka en del av de 16 miljoner pund man spenderade. Napoli har uttryckt sitt intresse tidigare, även om det verkar ha svalnat. 

Brendan Rodgers menar dock att man var beredd på att det här scenariot skulle kunna ske.

– Som klubb kände vi att ett köp av Mario var lösningen då. I somras hade vi Rickie Lambert. Fabio Borini såg ut att lämna till 100 procent, och Daniel Sturridge har tydligt visat att han får skador. Att gå in i säsongen utan någon annan hade varit väldigt svårt för oss, säger Brendan Rodgers enligt Daily Mirror.

– Det hade varit orättvis att lämna Rickie Lambert, som 32-åring, som ensam anfallare. Jag kände att det var en risk vi behövde ta med Mario, som grupp, vi hade inte råd att inte göra det då. Det var sent och vi behövde få in någon. Det är inget vi kan ångra nu. Jag var tydlig i början att det var en kalkylerad risk – och det är nog därför han kostade pengarna han gjorde.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365