Zlatan Ibrahimovic kan flytta till Miami

Zlatan kan återförenas med Beckham i MLS

Zlatan Ibrahimovic har ett utgående kontrakt med Paris Saint-Germain. Nu rapporterar franska L’Equipe att svensken kan flytta till Miami i Major League Soccer och återförenas med förre lagkamraten David Beckham.

Den 30 juni 2016 löper kontraktet ut för Zlatan Ibrahimovic, 34, i Paris Saint-Germain. Då har svensken varit i den franska huvudstadsklubben i fyra år efter att ha värvats dit i juli 2012. Kanske blir det den sista europeiska klubben Zlatan representerar innan flytten västerut.

Franska nyhetstidningen L’Equipe rapporterar under onsdagen att en flytt till Major League Soccer [MLS] är aktuell när kontraktet löper ut nästa sommar. Närmare bestämt till Miami, där förre PSG-lagkamraten David Beckham håller på att starta upp en egen klubb.

Investerat i fastigheter i Miami

Tidigare har det rapporterats om att Barcelona-legendaren Xavi Hernandez, 35, är en av Beckhams drömvärvningar. Miami beräknas dock inte vara redo för spel förrän säsongen 2017, som tar sin start i mars, enligt Sportbladet.

Zlatan och hans familj har sedan tidigare kopplingar till Miami – de har besökt staden på semester ett flertal gånger, men också investerat i fastigheter. 34-åringen har också ansökt om arbetsvisum för att kunna arbeta i USA.

Svensken har tidigare i sin karriär representerat flera europeiska toppklubbar – Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan och nu Paris Saint-Germain. Innan utlandsäventyret tog sin början 2001 representerade han Malmö FF. Zlatan har också gjort 58 mål på 108 A-landskamper för Sverige och är numera kapten för landslaget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365