Ny klubb in i jakten på Tevez

Carlos Tevez har länge ryktats vara på väg bort från Juventus. Nu uppger Sky Sports att en till klubb har gett sig in i jakten på argentinaren.

Det har varit väldigt mycket snack om Carlos Tevez på sistone och mycket tyder på att 31-åringen kommer lämna Juventus i sommar. Hans kontrakt går nämligen ut nästa sommar och eftersom han inte ser ut att förlänga så vill nog den italienska storklubben få honom såld snart för att få ut så mycket pengar som möjligt för honom.

Atletico Madrid är en klubb som har varit intresserade av att värva anfallaren och som dessutom uppges ligga väldigt bra till. En annan klubb som ska vilja ha Carlos Tevez är hans moderklubb Boca Juniors, vilket också enligt uppgifter ska vara ett intressant alternativ för argentinaren.

Premier League-klubb också intresserat

Tevez har redan spelat i West Ham, Manchester United och Manchester City, men nu ger sig ett Premier League-lag in i jakten på 31-åringen. Liverpool, som redan har värvat Danny Ings det här transferfönstret sägs vara intresserade av att snuva Atletico och Boca på anfallaren. Carlos Tevez är enligt Sky Sports en spelare som Brendan Rodgers gillar och enligt uppgifter så försökte nordirländaren locka honom till Liverpool samma år som han valde Juventus, sommaren 2013.

Det är dessa tre klubbar som sägs vara mest intresserade av Tevez, men det är säkert fler klubbar som jagar honom med tanke på hans fantastiska säsong. Med han 29 mål hjälpte han den italienska klubben till att nå final i Champions League och att vinna Serie A. Det är därför inte konstigt att många klubbar är intresserade av den argentinske anfallaren. Var Carlos Tevez spelar när sommarens övergångsfönster är stängt blir otroligt intressant att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply