Mourinho bekräftar: ”Cristiano Ronaldo var aldrig ett alternativ”

Mourinho bekräftar: "Cristiano Ronaldo var aldrig ett alternativ"

Mourinho förnekar Ronaldo-rykten

Manchester Uniteds portugisiske tränare fick frågan om han kunde värvat Cristiano Ronaldo under sommarens transferfönster. Nu svarar han till journalisten som var på plats.

När det blev allt mer uppenbart att Cristiano Ronaldo skulle lämna Real Madrid under sommarens transferfönster var Manchester United en av klubbarna som sades vara intresserade. Ronaldo kunde därmed återvända till Old Trafford efter nio säsonger på Estadio Santiago Bernabéu men istället blev det Juventus som nästa destination. Nu uttalar sig Jose Mourinho och säger att ’CR7’ aldrig var ett alternativ för The Red Devils.

– Cristiano Ronaldo var aldrig ett namn som jag kunde säga ’ja’ eller ’nej till för att vi skulle köpa honom. Han var aldrig ett alternativ för oss, säger tränaren.

Mourinho hyllar även Juventus :

– Juventus är ett av de lag som investerat för att vinna Champions League för de behöver inte investera för att vinna ligan. De har vunnit ligan sex eller sju gånger i rad och deras mål är definitivt att vinna Champions League. 2017 var de nära då de kom till final så de är ett av de lag som spenderat mest i sommar. Jag tror att de spenderat mest efter Liverpool.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo i Juventus

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply