Yaya klar för Olympiakos

Yaya klar för Olympiakos

Nära Arsenal-flytt – klar för grekisk storklubb

Det har under det senaste ryktats rejält om var den förre Manchester City-stjärnan Yaya Toure kommer att hamna. Och nu har han äntligen hittat sin nya klubbadress.

Det var länge svårt för den förre Barca och City-spelaren Yaya att hitta en ny klubb att spela för. Inte minst eftersom han hade svårt att lämna City, något han själv berättade för engelsk media.

– Att se mig själv i en annan klubb är svårt. Jag har varit en stor del av City för en lång tid. Just nu vill jag bara fortsätta spela fotboll på högsta nivå, antingen i Champions League eller Europa League. Jag vill spela två år till på hög nivå, sen får vi se om jag gör något, säger Yaya.

Kunde gått till Arsenal

LÄS MER: US Open live stream

För stjärnan så blev det åtminstone ingen konkurrent till City. Det även fast han ryktades vara på väg till Arsenal under sommaren. Istället blir det nu en flytt söderut.

Det då Yaya Toure nu ska vara klar för Olympiakos. Det har inte framkommit några detaljer i hans kontrakt, men ryktas hamna på en 1+1. Det vill säga en säsong till att börja med, med chans på förläning med ytterligare en säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply