Manchester United scoutar 19 år gammal Serb

bet365

Ung serbisk talang scoutas av storklubben Manchester United

Den 19-årige serbiske mittfältaren Marko Grujic är på Manchester Uniteds radar. Flera storklubbar har den senaste tiden rapporterats följa den unga mittfältaren, till vardags i Röda stjärnan i Belgrad. 

Det är ännu långt kvar tills januari fönstret öppnar och det är fritt fram för de flesta lag att värva spelare igen. Manchester United har börjat se över sina alternativ för en långtidsersättare på sitt innermittfält då både Bastian Schweinsteiger Michael Carrick börjar se slutet på sina bästa år. Det är Daily Mail som under onsdagskvällen kommer med uppgifterna att gigantens scouter med bas i Belgrad skickats för att scouta Grujic under lagets match emot FK Rad Belgrad. Matchen spelades under lördagen och Röda stjärnan gick ur matchen segrandes med siffrorna 3-0. Det var just den unga talangen Marko Grujic som öppnade målskyttet i den 40:e minuten, med ett distansskott ifrån 25 meter.

Tidigare har även klubbar som Chelsea och Juventus visat intresse i Grujic som jämförs med sin landsman Nemanja Matic flitigt. Grujic har spelat för de Serbiska u-landslagen och även varit kapten för Röda stjärnans ungdomslag under sin tid i klubben, han spås nu bli Serbiens nästa stora namn. En värvning utav tonåringen sägs kosta cirka 3 miljoner euro. I somras rapporterades det om att Hamburg fick ett bud på talangen nekat. Kanske har vi en dragkamp att förvänta oss i Januari om vilken klubb som ska lyckas övertyga talangen att skriva på för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply