AC Milan – nästa klubb för Lucas Biglia?

AC Milan - nästa klubb för Lucas Biglia?

AC Milan vill köpa Lucas Biglia från Lazio

Enligt CalcioMercato.it vill Milan värva argentinaren Lucas Biglia till nästa säsong, detta för en summa på närmare 35 miljoner euro.

Jackson Martínez, Elkeson, m.fl. Namnen är många när det kommer till vilka spelare som AC Milan vill värva in till nästa säsong. San Siro-klubben vill till sommaren förstärka sitt lag på bästa sätt och efter att säsongen 2015/2016 inte alls blivit som klubbledningen tänk sig kommer man nu satsa på att förstärka truppen i sommar.

Laget som i slutet av säsongen kommer att spela final mot Juventus Coppa Italia håller för tillfället på att köpas upp av den kinesiska miljardären Jack Ma som betalar 700 miljoner euro för 100 av klubbens aktier. I och med 51-åringen intåg kommer man även att göra större spelarköp när transferfönstret öppnar i sommar.

Ett av namnen som är aktuella när det kommer till nyförvärv är Lucas Biglia. Den 3o-årige argentinaren har denna säsong spelat 34 matcher för det italienska huvudstadslaget och även noterats för fem mål. Spelarens fina säsong har gjort att Milan vill köpa loss Biglia men det kommer inte att bli billigt att köpa loss spelaren. Biglia värderas nämligen till närmare 35 miljoner euro, en summa som klubbens nya ägare kan tänka sig att betala.

Även Juventus ska vara intresserade av Biglia.

 

Spelarens kontrakt med Lazio sträcker sig till och med 30 juni 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply