Zinedine Zidane håller Pogba-flytt öppen

Zinedine Zidane håller Pogba-flytt öppen

”Vad som helst kan hända”

Real Madrids tränare Zinedine Zidane håller fortfarande en flytt öppen för Paul Pogbas del, trots att fransmannen har sagts vara så gott som klar för det engelska laget Manchester United.

Manchester United håller på att färdigställa transfern för Paul Pogba med italienska storklubben Juventus. Men än är inte allting klart. Det divideras fortfarande om vem det är som skall betala Pogbas agent, Mino Raiola, hans andel av affären som ligger på 20 procent av övergångssumman. Juventus vill inte betala den men Uniteds tränare Jose Mourinho menar på att klubben inte kan betala allting själva.

Dessutom rapporterade Manchester Evening News om att Pogbas medicinska undersökning för Uniteds del under gårdagen blev inställd. Den skulle ta plats i USA, där Pogba för närvarande befinner sig, men agenten Raiola skall ha ställt in den.

Nu uttalar sig Real Madrids tränare Zinedine Zidane om hela spektaklet och håller fortfarande en dörr öppen för Pogba och en möjlig flytt till Madrid istället för Manchester. Real kopplades länge ihop med en möjlig transfer för fransmannen men har sedan dagar tillbaka räknats ut ur racet.

– Innan 31 augusti kan vad som helst hända. Han är ännu inte en Madridspelare. Vi kan inte prata om vad som kommer hända. Frågan är direkt och jag säger alltid saker. Men nu är inte tiden för att prata om det. Alla är intresserade av Pogba. Han är en fantastisk spelare och när du är med Madrid vill du alltid ha det bästa. Nu måste du respektera några saker, han är en Juve spelare, idag kan jag inte säga någonting, sade Zidane enligt TMW.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365