Officiellt: Inter förlänger med Samir Handanovic

bet365

Inter skriver nytt kontrakt med målvakten

Inter Milan jagar ligatiteln i Italien. Under tisdagen kunde man bekräfta att målvakten Samir Handanovic förlängt med klubben.

Inter Milan har inte vunnit Serie A sedan säsongen 2010. Nu leder man den italienska ligan med små marginaler, endast en poäng framför tvåan Napoli. Imorgon(onsdag) ställs man i en viktig match mot Empoli, och under dagens presskonferens kunde tränare Roberto Mancini lämna ett glädjebesked till klubbens supportrar. Det är målvakten Samir Handanovic som valt att förlänga sitt kontrakt med tre år.

Satt på utlöpande kontrakt

31-åringens kontrakt skulle löpt ut i sommar, men istället blir det nu en fortsättning på San Siro. Den slovenske landslagsmannen har tidigare jagats av klubbar som Roma, Manchester United och Barcelona, men säger själv att det inte fanns några tvivel gällande framtiden.

– Det är detta jag ville, när båda parterna vill samma blir det inga problem, säger Handanovic till klubbens officiella hemsida.

Mancini var mycket nöjd över att säkra en fortsättning för målvakten i klubben, och blickar nu mot vårens titeljakt.

– Så många klubbar är så nära och ligatabellen förändras på veckobasis. Det viktiga är att försöka vara så högt upp som möjligt, vi har förtjänat vår nuvarande förstaplats och vi behöver bara fortsätta så här. Men det är fortfarande tidigt att tänka på ligaguldetsäsongen är lång.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply