Juventus kan värva Oscar och Graziano Pellè

Juventus kan värva duon från Premier League

Chelsea och Southampton kan båda tappa stjärnor till Juventus, den regerande mästaren i Serie A. Det är brasilianske playmakern Oscar och italienske landslagsanfallaren Graziano Pellè som ska vara spelarna på klubbens radar.

Graziano Pellè har varit ett nyttigt tillskott för Southampton sedan han anlände till klubben från Twente inför förra säsongen. Han gjorde omedelbar succé med sina 18 mål i alla tävlingar den säsongen, trots en måltorka på slutet av säsongen. Denna säsong har han fortsatt starkt med ytterligare 6 mål på 12 matcher i ligan, men han verkar inte trivas helt och hållet i England. Han hymlar inte om att han skulle vilja återvända till Italien och Serie A.

– Mitt kontrakt löper ut om 18 månader, ett år efter EM 2016. Italien är det vackraste landet och det är den skönheten jag saknar, säger Pellè enligt Goal.com.

– Serie A tappade lite av sin dragningskraft, men på sistone växer den igen, det syns utomlands, fortsätter anfallaren.

Kan gå till Juventus

Enligt Daily Mail ska Juventus vilja värva den starke anfallaren, trots att man redan har spelare som Alvaro MorataSimone ZazaPaulo Dybala och Mario Mandzukic i truppen. Den förstnämnde kan dock gå tillbaka till Real Madrid, då spanjorerna har en tillbakaköpsklausul som man ryktas vilja aktivera i januari.

Även Simone Zaza kan lämna klubben i januari, då klubbar som Arsenal har visat sitt intresse för spelaren.

Kan få sällskap av Oscar

Chelseas playmaker Oscar är en annan spelare som ryktas vara intressant för Juventus. Enligt Daily Mail ska italienarna fortfarande vara intresserade av brassen som man uppgavs vara ute efter i somras.

Chelsea uppges kunna tänka sig att sälja brassen, men då vill man ha bra betalt med tanke på att man betalade 19.7 miljoner pund för att värva honom från Internacional.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply