Uppgifter: ”Roma träffar Chelsea för Salah”

Ett möte kan vara inplanerat under torsdagen

Den egyptiske stjärnan Mohamed Salah fortsätter att vara ett ämne för transfermarknaden. Tiden i Fiorentina är förbi och nu rycker Serie A-klubbarna i Chelsea-spelaren. Nu ska Roma ha ett möte inplanerat med The Blues senare idag.

Den skicklige yttermittfältaren Mohamed Salah har efter en svag höstsäsong och därefter en lysande vår i Fiorentina, fått intresset att stiga till skyarna för hans signatur. En fortsättning i La Viola är utesluten och stjärnan har i nuläget återvänt till Premier League-klubben Chelsea. Han är däremot inte en del av José Mourinhos trupp till försäsongsturnén i USA senare i sommar och befinner sig i dagsläget på marknaden.

Möte senare idag mellan parterna?

Flera italienska storklubbar har redan ryckt i spelaren och Mohamed Salahs agent har själv yttrat att det kommer bli spel i Italien även i höst för klientens del. Nu rapporterar italienska Sky att förra säsongens ligatvåa i Serie A, Roma ska ha sportdirektören Walter Sabatini på plats i London. Ett möte kan enligt uppgifterna ska med Chelsea i den engelska huvudstaden senare idag mellan klubbarna, spelaren och hans agent.

Inter som också är intresserade av egyptiern, måste däremot sälja några av sina spelare innan de eventuellt kan ge sig in i jakten igen.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply