bet365

AC Milan håller koll på talangen Jeremy Toljan

AC Milan håller koll på talangen Jeremy Toljan

Försvararen har många ögon på sig

1899 Hoffenheims vänsterback Jeremy Toljan har visat prov på att kunna bli en mycket lovande försvarare, vilket har dragit till sig uppmärksamhet från flera stora topplag ute i Europa,bland annat AC Milan men även Napoli och Juventus har rapporterats vara intresserade.

AC Milan, som för närvarande ligger trea i Serie A, strävar efter att förstärka sitt försvar inom det närmaste. De har återigen ögonen på titeln, efter flera års harvande i mitten av tabellen och siktar nu på att göra det bästa möjliga av sitt lag. Inför vinterns kommande transferfönster håller de ögonen öppna efter försvarare att addera till truppen och kan ha funnit en i 1899 Hoffenheims unge talang Jeremy Toljan, detta rapporterar TMW.

Den lovande försvararen är 22 år gammal och har spelat i det tyska laget sedan 2013. Hoffenheim har länge haft det svårt, med tränarbyte och kräftgång i nedre regionerna av tabellen, men har hittills under den pågående säsongen gjort det riktigt bra och ligger för närvarande trea i Bundesliga. Toljan har deltagit i Tysklands U21-lag och var en del av Tysklands trupp som spelade OS i Rio de Janeiro i somras och tog med sig en silvermedalj hem. Försvararen har även möjlighet att spela för USA och Kroatien, men valde att avböja ett erbjudande att representera USA till fördel för Tyskland. För närvarande står Toljan under kontrakt med Hoffenheim till juni 2018.

Andra lag som också är intresserade av vänsterbacken är bland annat Juventus och Napoli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply