Joe Hart har lagt Manchester City-tankarna åt sidan

bet365

Stjärnan fokuserar helt på livet i Turin

Joe Harts övergång till FC Torino rörde upp känslor bland Manchester Citys fans och nu ser det ut som om att han kan komma att stanna i Serie A-klubben ännu längre.

Det slog ner som en bomb i Fotbollsengland när Pep Guardiola valde att låta Joe Hart lämna Manchester City på lån i somras. Den spanske tränaren ville hellre se en målvakt som var duktig på fötterna och tog då in Barcelona-keepern och den chilenska landsmannen Claudio Bravo.

Om övergången blev lyckad eller inte går att diskutera, men oavsett kan man nu få tvingas behålla Bravo oavsett då Joe Hart uppges vilja stanna i sin nuvarande klubb Torino.

Fler PL-klubbar intresserade

Under de senaste veckorna har det ryktats om att flera PL-klubbar visat intresse för den nu 29-årige målvakten, där ibland Chelsea och Everton.  Tidigare har den engelske landslagsmålvakten berättat att han bara är intresserade av att återvända till Manchester City om han ska spela i Premier League igen, men det kanske inte ens blir så.

För enligt italienska La Stampa är engelsmannen nöjd med tillvaron i den italienska staden.

– Det går bra nu. Jag har verkligen kommit in bra i laget och staden och jag trivs, säger han.

– Vi är med och slåss om platserna till Europa-spel nästa säsong och snart ska vi möta Juventus i ett hett derby, säger Hart och menar på att fotbollslivet leker för tillfället.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply