Italien slog Holland – gör Spanien sällskap i final

Två stjärnspäckade lag gjorde upp om den andre finalplatsen efter Spaniens viktoria idag, det var Italien som skulle möta Holland i Israel. Spelare som Borini, Insigne, Strootman, Maher, Wijnaldum och Veratti deltog alla i matchen. Liverpoolanfallaren, Fabio Borini, blev matchhjälte med matchens enda mål i andra halvlek.

Matchen startades med ett pangskott från Adam Maher som hade en frispark i stolpen. Maher är en av Eredivisies nya supertalanger och tillhör AZ Alkmaar. Holland fortsatte att dominera och Strootman skapade en del lägen efter fina samspel med Benfica-yttern Ola John, men ingen resulterade i mål.

Italien var alltid farliga i kontringar med klasspelare i Immobile och Borini i spetsen. Halvlekens sista chans hade Borini när han kom loss på kanten men kunde bara träffa burgaveln då Martins Indi störde precis tillräckligt.

I andra halvlek hade Borini ett skott i stolpen på halvlekens första ordentliga chans, och det kom inte förens den 65e minuten. Elva minuter från full tid skulle Borini göra sitt mål. Han förvaltade Insignes inspel på bästa sätt innan Italien sprack av glädje.

Holland försökte komma igen via den väldige Leroy Fer’s huvudspel men Bardi i målet kunde ta allt och därmed föra Italien till U21-EM-finalen, en repris av EM finalen från 2012 då Spanien besegrade Italiens A-landslag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply