Inter torskade viktiga poäng

Inter kom in i dagens match med en måtta förlorat självförtroende, med tanke på 2-2 mot Torino matchen innan. Detta, plus en del skador på spelare som Diego Milito, Esteban Cambiasso, Walter Samuel och Dejan Stankovic, gjorde att man inte kom upp i en hög nivå.

Siena visade att man kan hålla ihop sitt lag fint. Laget gick ut och visade karaktär. Man tog ledningen via Emeghara, efter ca 20 minuter avverkade. Nigerianen befann sig i offsideläge, vilket kan bli omtalat. Det dröjde dock inte länge innan Cassano kvitterade. Dryga minuten senare så snurrade italienaren upp Siena-spelare på kanten och skickade in ett inspel. Inspelet gick rakt igenom alla och in i mål. Perioden med många mål fortsatte. Tyvärr för Inters del, så var det Sienas tur igen. Sestu slog till med en prakträff, när han skruvade in bollen precist i bottre hörnet. Handanovic stod bara och kollade på.

Inter tryckte på en del, men var aldrig nära sin högstanivå idag. Innan matchen blåstes av kunde Rosina kyligt pricka in en straff till slutresultatet 3-1.