Inga bud på Begovic

Asmir Begovic har allmänt tippat att göra en flytt till en av Premier Leagues storklubbar från Stoke City i sommar, med intensiva spekulationer kring hans framtid.

Stoke beslut att värva den engelske talangen Jack Butland från Birmingham City i januari ansågs vara ett tecken på att de förbereder sig för ett liv efter Begovic i framtiden.

Stokes tränare Tony Pulis är dock övertygad om att alla potentiella köpare måste gräva djupt för att fresta Potters att skilja sig från sin högt rankade målvakt, som enligt många är ligans bästa.

– Ingen har kontaktat mig om Asmir och om de gjorde det skulle priset vara … Jag kan inte ens tänka på det, sa Pulis enligt Sky Sports. 

– De skulle behöva spendera en jävla massa pengar för att få bort honom. Jag kunde inte ens ge dig ett pris eftersom jag inte har ens tänkt på det.

– Det faktum att vi har värvat Jack [Butland] betyder inte att vi ska sälja Asmir. Han kommer att bli ännu bättre. Han har varit lysande i år, men det finns fortfarande mer att hämta.

– Asmir har utvecklats mycket under de senaste två åren, han har bara blivit bättre och bättre. Jag tycker verkligen att han är en topp målvakt.

Det är framförallt Manchester United och Arsenal som har kopplats ihop med 25-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply