Hyllningen: ”Depay kan bli som Cristiano”

Depay får beröm av mittfältaren

Manchester Uniteds nyförvärvning Memphis Depay jämförs med Cristiano Ronaldo av Ji-sung Park i sydkoreanens senaste intervju.

Sen Memphis Depay skrev på för Manchester United har hyllningarna regnat ner över den hollänske talangen. Nu är det Ji-sung Parks tur att berömma 21-åringen. De båda spelade tillsammans i PSV Eindhoven förra säsången då Park var utlånad till Eredivisie-klubben och har endast goda ord att säga om spelaren.

Park menar att han ser samma potential i Depay som han gjorde när Real Madrid-spelaren kom till den engelska storklubben.

Depay har redan genomgått läkarundersökningen hos Manchester United och kommer att skriva på kontraktet när transferfönstret öppnar i sommar.

”Han är fortfarande en ung spelare, endast 21 år, men jag har spelat med honom och han har en otrolig potential. Han är stark, har bra passningsspel och bra teknik” berättade Park till MUTV när han fick en fråga om spelaren.

”Vissa säger att han är som Cristiano Ronaldo och jag kan tänka mig att han är det. Hans mål är att bli världens bäste spelare och United kan hjäpa honom att bli det. Övergången är otroligt bra, både för honom jsälv och för United. Jag är säker på att han kommer att visa sina kvalitéer hos oss”.

Tillbaka i Champions League

Park passade även på att kommentera klubbens fjärdeplats som innebär att man kommer att spela Play off till Champions League nästa säsong, något som han längtat efter.

”Det har varit smärtsamt för mig att inte se United spela i Champions League men nu måste vi se framåt och förbereda för nästa säsong. Det var vårt huvudmål att sluta topp fyra efter förra säsongens besvikelse, och nu har vi gjort det. Vi har spelat väldigt bra i vissa matcher och förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det” avslutade 34-åringen.

Park är numera ambassadör för Manchester United.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply