Huszti avgjorde mot Leverkusen

Bortalaget Leverkusen chockade Hannover tre minuter in i matchen, då Gonzalo Castro gav ligatvåan ledningen. Leverkusen fortsatte att styra matchen och var det bättre laget under den första halvleken. Hannovers kvittering var på så sätt en oväntad sådan, då Szabolcs tryckte in 1-1 i den 20:e minuten.

Den andra halvleken var en ytterst svängig sådan. Hannover-anfallaren Mame Biram Diouf startade fyrverkeriet i den 57:e minuten genom att ge Hannover ledningen. Hemmalagets supportrar fick dock inte fira länge, då Leverkusen-stjärnan Stefan Kiessling kvitterade till ett likaläge.

Hannover-yttern Huszti avgjorde till slut tillställningen med sitt andra mål i den 69:e minuten, då han säkert prickade in en straff. Hannover höll undan och vann till sist matchen med 3-2. Hannover avancerar dessutom till en tiondeplats.