Inter-legendaren lägger skorna på hyllan

Det är nog inte många som fortfarande känner till att den gamle Inter-anfallaren Alvaro Recoba, 39 år gammal, fortfarande är aktiv spelare. Efter att ha hållit till i hemlandet Uruguay i fem år bestämmer sig nu Recoba för att runda av karriären efter säsongen.

För Inter-supportrar så är Alvaro Recoba ett namn som klingar på snudd till legendstämplad. Med nästan 250 matcher och 10 säsonger i den blåsvarta tröjan så talar det sitt tydliga språk att Recoba gjorde avtryck under sin tid i Europas finrum. Efter att ha lämnat Serie A 2008 och en sejour i Grekland så valde uruguayanen att flytta hem för spel i Danubio. De fyra senaste säsongerna har spenderats i Nacional och med strax under 100 matcher i laget så väljer Recoba att tacka för sig efter säsongen.

”Jag har njutit in i det sista”

– ”Det har varit ett långt äventyr med fotbollen, men nu tror jag det är dags att hänga upp skorna. Jag är inte mycket för planering, men jag tror det blir i juni. Mina senaste år med Nacional har verkligen förlängt min karriär. Jag tycker fortfarande det är kul och har njutit in i det sista,” berättar Alvaro Recoba för ESPN. 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply