Grannarna krossade Tjeckien

Danmark har startat uselt i VM-kvalet med endast två poäng efter tre matcher. Och bättre var det inte idag då man skulle åka och möta Tjeckien på bortaplan, ett Tjeckien som startat bättre än  Danmark. Men våra grannar tog en imponerande seger med hela 0-3 utan deras storstjärna Nicklas Bendtner.

Det dröjde till den 57e minuten innan den första bollen trillade in. Nicolai Jörgensen passade Cornelius som kunde trycka in bollen snyggt bakom Cech in i krysset. Tio minuter senare slog Eriksen en hörna som Kjaer kunde nicka in från nära håll, en hörna som man fick efter en fin kontring.

Förudmjukelsen avslutades med åtta minuter kvar då Zimling borrade in ett hårt, lågt skott från 25 meter bakom Cech i målet. Fantastiskt snyggt mål av Zimling.

Därmed klättrar Danmark uppåt i tabellen men vägen kvar är lång för att försöka knipa en andraplats bakom Italien i gruppen. Man kampar mest med Bulgarien och Tjeckien.