Gilardino sänkte kaxigt Inter

Efter en grovt underpresterande under fjolårssäong, som slutade utan ens kvalificering till Champions League, hade Inter ikväll chans att rätta till dessa misstag och pressa på i toppen och i jakten om den ärofyllda tredjeplatsen. Allting såg så bra ut, det var bäddat för fest, om inte…

Den första halvleken såg dyster och färglös ut och trots att chanserna fanns där kändes aldrig någon riktigt hotande åt något håll. Men inget av lagen fegspelade utan ville faktiskt få in de sina kassar och därför kändes 0-0 som ett rättvist resultat när den första halvleken var färdigspelad.

Med en jävlaranamma-inställning sparkades den andra halvleken igång och Inter visste precis vad som skulle göras för att plocka hem segern – eller nästan i alla fall.
Kanske man drog på för offensivt, för i den 57:e matchminuten kom ett snörpligt baklängesmål när den store Alberto Gilardino, med hjälp av Diego Perez, fixade fram 1-0 till bortalaget och helt plötsligt befann sig Inter djupt ner i träsket.

Matchen slutade även rättvist 1-0 till ett Bologna, som visade prov på riktig storform och kan med stolta steg marschera vidare uppåt i tabellen med tre nya poäng i bagaget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply