Gervinho: ”Som liten drömde jag om att spela för Arsenal – nu hatar jag dem”

Gervinho kom till Arsenal sommaren 2011 efter en fantastisk säsong i Lille, och både spelaren och klubben hade höga förväntningar på varandra. De infriades från något utav hållen, vilket ledde till att den ivorianske landslagsmannen lämnade klubben för Roma efter två säsonger – där han nu gör succé. Nu talar 27-åring ut om flytten, och att han föredrar sin nygamle tränare Rudi Garcia, som han har i Roma och hade i Lille, framför Arsène Wenger.

– Han (Wenger) hade aldrig förtroende för mig. Som barn drömde jag om att spela för Arsenal, för jag älskade dem. (Rudi) Garcia gör inte skillnad mellan de som spelar och de som inte spelar. Det är viktigt för en spelare. Han pratar inte bara med dem som spelar, han pratar med alla då det är 25 spelare i truppen, inte bara elva, säger Gervinho enligt Gazzetta dello Sport.

– Nu hatar jag dem (Arsenal) på grund av hur Wenger behandlade mig. Men jag ångrade att jag lämnade klubben efter så kort tid utan att kunna visa mitt värde, vilket jag nu istället gör i Roma, fortsätter anfallaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365