Galatasaray-tränaren: ”Till och med en 6-åring vet hur Real spelar”

Vilken typ av match förväntar du mot Real?

-En hårdnackad, det kommer bli riktigt tufft. Vi står inte bara inför ett av de bästa lagen i världen, men också en av de bästa tränarna.

Vad är din plan för att slå Real?

-Det finns ingen poäng att prata om Real Madrid. Alla vet vad de går för. Till och med en 6-åring vet hur Real spelar.

 I så fall, varför åkte du för att se dem spela mot Mallorca? Och vad lärde du dig av den matchen?

-Jag såg ett lag som var mycket bättre än Mallorca. Real Madrid och Barcelona är de två bästa lagen i världen och visar det nästan alltid. Men de har svårigheter på mittfältet och längst fram.

Galatasaray ser sig själva som Barca i Turkiet. Tror du inte att ni spelar rakt in i Reals händer om ni spelar på det sättet?

-Vi kommer spela på ett sätt som gör folk stolta och som samlar allas respekt. Jag vägrar att ändra vår stil – vi är inte rädda för någon. Vi ska se till att hålla bollen och ta oss igenom eventuella luckor de ger oss.

 Hur många Real-matcher har du sett den här veckan?

-Jag följer alltid Real Madrid – det är det smartaste sättet att fortsätta förbättras som tränare. Jag missar aldrig något. I förra veckan såg jag sex eller sju filmer.

 Hur föreställer du dig matchen på Bernabéu?

-Det kommer bli mycket roligt. Även om vi skulle förlora tänker jag spela på rätt sätt. Om vi gör bra ifrån oss på Bernabéu ska jag vara stolt över mina spelare.

Kommer Galatasaray ha mer bollinnehav än Real?

-Jag vet inte, Real har ett bra lag som gillar att föra spelet. Vi kommer vilja ha bollen, men det beror på deras förhållningssätt och om de vill det eller inte.

 Är Sneijder och Drogba tillräckligt friska för att göra skillnad i matchen?

Drogba är en mycket speciell spelare som kan bevisa sin storhet när som helst. Visst, de är inte perfekta då både han och Sneijder var ur spel så länge. Jag skulle älska att de var 100 procent, men jag kan inte klaga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply