Uppgifter Riyad Mahrez lämnar Leicester City

Uppgifter Riyad Mahrez lämnar Leicester City

Kommer inte att stanna med mästarklubben

Riyad Mahrez ser ut att lämna Leicester City och kommer att tacka nej till klubbens erbjudande om ett nytt kontrakt efter att den algeriske anfallaren bestämt sig för att leta nya utmaningar bort från Premier Leaguemästarna.

Riyad Mahrez kom till Leicester 2014 från det franska Ligue 1-laget Le Havre för 375 000 pund och har sedan dess lyckats med att göra succé. Han växte till att snabbt bli en mycket vital och viktig spelare för klubben och under deras titelvinnande säsong var han en av de viktigaste spelarna i offensiven. 28 mål och assists blev det för anfallaren, vilket var en stor anledning till att Leicester kunde hålla sig starka och konkurrenskraftiga säsongen igenom.

The Guardian skriver nu om att Mahrez kan komma att lämna klubben för att söka sig till nya äventyr. Mahrez har tre år kvar på sitt kontrakt med klubben, ett kontrakt han skrev på förra augusti och det är en affär som sägs ge honom 35 000 pund i veckan. En ny deal skulle dock kunna erbjuda anfallaren runt 80 000 pund men detta är ingenting anfallaren är intresserad av utan skall ha sagt till sina agenter att hitta en ny klubb.

– Han stannar med oss. Han är inte den typen av man som säger ’Boss jag vill lämna’. Han är lycklig här, sade Claudio Ranieri om Mahrez på klubbens träningsläger i Österrike.

Den franska tidningen France Football hävdar att Mahrez har en önskan om att gå till en stor Europeisk klubb med bland annat Barcelona som sägs vara väldigt intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365