Chelsea planerar värvning av Riyad Mahrez

Chelsea planerar värvning av Riyad Mahrez

Londonklubben vill åt Leicesteranfallaren

Chelsea har kommit överrens med Leicester City om värvningen av N’Golo Kanté och är nu intresserade av att värva fransmannens kollega Riyad Mahrez också i en andra affär.

Chelsea gjorde tidigare klart i veckan att de är överrens med Premier Leaguemästarna Leicester City om värvningen av den formstarke mittfältaren N’Golo Kanté, på ett kontrakt som sträcker sig över fem år och fransmannen kommer att tjäna ungefär 150 000 pund i veckan. Den 25årige mittfältaren har varit i rampljuset sedan en tid tillbaka, efter en stark säsong där Kanté var en av nyckelspelarna i Leicesters titelkampanj. Därefter var det dags för EM i Frankrike 2016 och Kantés Frankrike var värdnation, som lyckades ta sig ända till final där de dessvärre föll på målsnöret mot Portugal. Kanté gjorde en bra insats under hela EM och frågan kring vart mittfältaren kan hamna har plågat många under en tid.

Nu är de intresserade av att ro hem en annan av Leicesters nyckelspelare, nämligen yttern Riyad Mahrez, skriver engelska Express. Den algeriske landslagsmannen sägs vara nära att tacka nej till ett nytt kontrakt hos Leicester värt 100 000 pund i veckan. Detta är någonting som får alarmklockor att gå igång i de flesta storklubbar i Europa då mittfältarens tjänster är sökta. Mahrez själv kom till Leicester för två år sedan och skrev på för 350 000 pund från franska klubben Le Havre.

Antonio Conte har gjort klart att han söker efter en målgörare och 25årige Mahrez, som förra året även vann PFA Årets spelare när han gjorde 17 mål under säsongen, skulle fungera väldigt bra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply