Uppgifter: Achraf Hakimi klar för PSG

Enligt uppgifter ska Inters ytterback Achraf Hakimi vara klar för en flytt till Paris Saint-Germain. Detta enligt transferexperten Fabrizio Romano. Det har varit på gång under en tid. Nu kommer uppgifter om att Achraf Hakimi ska vara klar för en flytt till Paris Saint-Germain. Spelaren lämnar därmed Inter efter endast en säsong efter att ha anslutit från Real Madrid. Det är transferexperten Fabrizio Romano som skriver att samtliga parter ska vara överens och att spelaren skriver på ett femårskontrakt med PSG. Den obligatoriska läkarundersökningen kommer att genomgöras under nästa vecka och därefter kommer affären att presenteras. Enligt Romano kommer även värvningen av Donnarumma att presenteras inom kort. SE ÄVEN: Agenten bekräftar: “Vill lämna Arsenal för Italien”
bet365

Enligt uppgifter ska Inters ytterback Achraf Hakimi vara klar för en flytt till Paris Saint-Germain. Detta enligt transferexperten Fabrizio Romano.

Det har varit på gång under en tid. Nu kommer uppgifter om att Achraf Hakimi ska vara klar för en flytt till Paris Saint-Germain. Spelaren lämnar därmed Inter efter endast en säsong efter att ha anslutit från Real Madrid.

Det är transferexperten Fabrizio Romano som skriver att samtliga parter ska vara överens och att spelaren skriver på ett femårskontrakt med PSG.

Den obligatoriska läkarundersökningen kommer att genomgöras under nästa vecka och därefter kommer affären att presenteras.

Enligt Romano kommer även värvningen av Donnarumma att presenteras inom kort.

SE ÄVEN: Agenten bekräftar: “Vill lämna Arsenal för Italien”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply