Everton stod för sen vändning mot Spurs

Två lag som ligger i den andra klungan i ligan, precis efter de båda Manchesterklubbarna. Tottenham har visat upp fin form på slutet efter derbyförlusten. Hemmalaget har börjat hacka lite efter den makalösa inledningen, men man är fortfarande bra med i racet om CL-platserna.

Det skulle inte bli ett enda mål i första halvlek, vilket har varit väldigt ovanligt på Goodison i år. Istället skulle Clint Dempsey göra första målet. Han fick en pass från Huddlestone och sköt ett lågt skott nere i hörnet förbi Howard, precos utanför straffområdet. Målet kom i den 76e minuten.

Men en sjuk vändning väntade. Men innan dess han Gylfi Sigurdsson skjuta ett skott i ribban i den 85e minuten. Steven Pienaar skulle börja vändningen. Seamus Coleman slog ett inlägg som lille Pienaar nickade in, Lloris var chanslös.

Ett mål till skulle komma för att fullborda vändningen. Apostos Vellios köt ett skott i den 91a minuten, endast en minut efter kvitteringen. Vellios skott räddades men bollen kom till Jelavic som avslutade lågt in i hörnet. En sjuk match där Everton vände matchen på en minut och tar kommandot om CL-platsen.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply