Enkel seger för Bosnien mot Lettland

Bosnien var storfavoriter hemma mot Lettland och gjorde inte någon besviken när man vann relativt enkelt hemma mot Lettland med 4-1.

Lettland chockerade hela Bosnien när man tog ledningen efter bara några minuter. Kaptenen och mittbacken Gorkss satte bollen i mål på en hörna.

Bosnien vaknade till liv efter målet och började ta över matchen mer och mer. Bortalaget Lettland fokuserade bara på defensiven efter sitt tidiga mål.
Lettland ledning varade dock inte länge, då Bosnien tilldelades en straff i den 13:e minuten. Misimovic tog hand om straffen på bästa sätt och Bosnien hade kvitterat.

Bosnien fortsatte att trycka på framåt och vaskade fram flera bra lägen, dock utan resultat. Lettland kom fram till några hörnor, men nära ett nytt ledningsmål var de aldrig i närheten av.
Hemmalaget fick till slut utdelning när man tog ledningen precis innan halvtid. Dzeko tog sig förbi en spelare och spelade in bollen där Pjanic befann sig. Pjanic tog emot bollen, och sköt in bollen i mål. 2-1.

Bosnien fortsatte på samma sätt i andra halvlek och Lettland fortsatte även de på samma sätt – att jaga boll och försvara sig. Det tog inte lång tid, knappt tio minuter in i andra halvlek utökade Bosnien sin ledning till 3-1. Misimovic stod för målet, fint assisterad av Pjanic.

Efter målet tog Bosnien det lite lugnare. Laget var inte lika offensivt, utan rullade runt bollen i laget och fick Lettland att fortsätta jaga bollen för det mesta.

Bosnien skapade, trots att man slog av lite på takten, flera målchanser, men något ytterligare mål blev det inte förrän i den sista minuten. Dzeko snurrade bort två spelare och placerade in bollen väldigt kyligt bakom en chanslös Lettland-målvakt.

Planenlig seger för Bosnien som nu har full pott efter två matcher med 12 gjorda mål framåt.