Uppgifter: Sergio Ramos intresserad av Manchester United

Sergio Ramos sitter med ett utgående kontrakt med Real Madrid. Nu sägs spanjoren vara intresserad av en flytt till Manchester United. Real Madrid och Sergio Ramos ser inte ut att komma överens om ett nytt kontrakt. De båda parterna ska enligt spansk press ha förhandlat i över en månad, detta dock utan några framgångar. Nu kommer uppgifter om att mittbacken kan vara på väg till Premier League då han är intresserad av Manchester United. Enligt The Mirror ska spelaren tillsammans med sin närmsta omkrets vara positiva till en flytt till Old Trafford. The Red Devils har vid flera tillfällen tidigare kopplats ihop med försvararen och nu kan en flytt bli av, utan någon övergångskostnad. Skulle United vinna i kampen om Ramos skulle man göra det mot lag som Paris Saint-Germain, Liverpool och flertalet andra klubbar. SE ÄVEN: Officiellt: Jesse Lingard klar för West Ham

Sergio Ramos sitter med ett utgående kontrakt med Real Madrid. Nu sägs spanjoren vara intresserad av en flytt till Manchester United.

Real Madrid och Sergio Ramos ser inte ut att komma överens om ett nytt kontrakt. De båda parterna ska enligt spansk press ha förhandlat i över en månad, detta dock utan några framgångar. Nu kommer uppgifter om att mittbacken kan vara på väg till Premier League då han är intresserad av Manchester United.

Enligt The Mirror ska spelaren tillsammans med sin närmsta omkrets vara positiva till en flytt till Old Trafford. The Red Devils har vid flera tillfällen tidigare kopplats ihop med försvararen och nu kan en flytt bli av, utan någon övergångskostnad.

Skulle United vinna i kampen om Ramos skulle man göra det mot lag som Paris Saint-Germain, Liverpool och flertalet andra klubbar.

SE ÄVEN: Officiellt: Jesse Lingard klar för West Ham

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply