bet365
bet365

United använder De Gea som lockbete?

Det är ingen hemlighet att Louis van Gaal vill locka över Real Madrids superstjärna Gareth Bale tillbaka till de brittiska öarna.

Walesaren blev historiens näst dyraste värvning när han år 2013 lämnade Tottenham för den spanska huvudstadsklubben för 85 miljoner pund.

I fjol var han med och avgjorde Champions League-finalen till Reals fördel, men i år har han fått utstå desto mer kritik då fansen menat att han stundtals varit lat i sitt arbete.

Mycket har pekat på en återvändo till Premier League för yttern, där Manchester United har nämnts som hans nästa destination.

Nu avslöjar Daily Star att United är redo att offra sin spanske målvaktsstjärna David de Gea till Real Madrid för att få till en billigare affär för spelaren.

De Gea har länge placerats hos ”Los Blancos” som Iker Casillas efterträdare. Och enligt tidningen ska Van Gaal vara redo att betala omkring 60 miljoner pund för Bale i ett skede där United-keepern går i motsatt riktning.

Gareth Bales ankomst till Manchester United lär innebära att man gör sig av med rekordvärvningen Angel Di Maria redan efter en säsong till högstbjudande klubb.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply