bet365

PL-nykomlingar jagar före detta City-mittfältare

bet365

Watford och Bournemouth är i kamp om norrmannen Abdisalam Ibrahim

Den före detta Manchester City-mittfältaren Abdisalam Ibrahim, numera i Olympiakos, har fått ont om speltid i Grekland. Därför ser nu Premier League-nykomlingarna Watford och Bournemouth sin chans att plocka tillbaka 24-åringen till England.

Abdisalam Ibrahim tillbringade hela sju år i Manchester City, dit han kom som nybliven 16-åring, innan han i januari 2014 lämnade för grekiska Olympiakos. I England blev det endast tre tävlingsmatcher för Manchester City, varav en i Premier League, för Ibrahim som under långa perioder var utlånad till klubbarna Scunthorpe United, NEC Nijmegen och norska Strömsgodset.

Men inte heller i Grekland skulle Abdisalam Ibrahim komma att få sitt genombrott inom toppfotbollen. Ibrahim lånades visserligen ut till Ergotelis det första halvåret och gjorde där 12 framträdanden och ett mål i den grekiska högstaligan, men den här säsongen har det gått desto trögare. 24-årige Ibrahim har bara spelat en enda match för Olympiakos, och det i den grekiska cupen, då det blev ett inhopp innehållandes 33 minuters speltid i 2-0-vinsten över andradivisionslaget Fostiras.

Kan återvända till England

Efter den gångna säsongen med snålt med speltid så uppges nu Premier League-nykomlingarna Watford och Bournemouth se sin chans att kunna värva Abdisalam Ibrahim för en relativt billig peng, detta rapporterar Mirror.

24-årige Abdisalam Ibrahim, som har en A-landskamp för Norge på meritlistan, har ett kontrakt med Olympiakos som sträcker sig över ytterligare två säsonger. Enligt tyska Transfermarkt värderas han endast till 5-6 miljoner kronor, att jämföra med i januari 2014 då värdet låg på motsvarande 13,5 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply