Uppgifter: Ryan Giggs lämnar Manchester United

Uppgifter: Ryan Giggs lämnar Manchester United.

Ryan Giggs petas av Jose Mourinho

29 år har de hållit ihop. Men nu pekar allt på att Ryan Giggs och Manchester United går skilda vägar. The Guardian uppger att Giggs petats av Mourinho från rollen som andretränare. 

1987 knackade Sir Alex Ferguson på den då 14-årige Ryan Giggs dörr och övertalade honom att ansluta till Manchester United. 29 år har gått sedan dess och Giggs har tillhört Manchester United sedan dess. Knappt 1000 matcher, 13 Premier League-titlar, två Champions League-titlar och en tid som assisterande tränare senare verkar Giggs nu lämna ”The Red Devils”.

Petad av Mourinho

Det är efter att Jose Mourinho klivit in i bilden som Giggs och United nu ser ut att gå skilda vägar. Efter ett par år som assisterande tränare under Louis van Gaal uppger The Guardian att Mourinho petat Giggs till förmån för sin kumpan Rui Faria.
Giggs ska ha erbjudits en roll inom ungdomslagen, men nobbat. Anledningen ska vara att han är besviken på klubben efter att inte fått ta över rollen som huvudtränare, samt att han vill vidare i sin egen karriär.

Tar över Nottingham?

Efter att Ryan Giggs tog över Manchester United som ”caretaker” efter David Moyes var det många som trodde att han var tänkt som nästa tränare. Då tog Louis van Gaal över och Ryan Giggs fick istället rollen som andretränare. Under diskussionerna om van Gaals efterträdare trodde många att Giggs till slut skulle få chansen. Så blev som bekant inte fallet och nu verkar Giggs alltså lämna United efter 29 år.
Nottingham Forest har tidigare spekulerats bli Giggs nästa steg i tränarkarriären.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply