Uppgifter: Nilsson Lindelöf på radarn hos Wolverhampton

Europakollen: Vecka 40

VNL jagas av Wolverhampton

Den svenske mittbacken är intressant hos flera klubbar. Nu ska även Wolverhampton ha lagt sig in i jakten på Victor Nilsson Lindelöf.

Victor Nilsson Lindelöf har växt ut till en ledarfigur i Manchester Uniteds mittförsvar. Svensken som till en början var kritiserad på Old Trafford har börjat imponera på kritikerna och nu börjar även andra klubbar försöka värva svensken.

För några dagar sen kom uppgifter om att Lyon var intresserade av att köpa ’VNL’ då L’Equipe avslöjade intresset men det är inte bara fransmannen som kommer försöka få till en affär i sommar. Nu skriver TeamTalk att sucélaget Wolverhampton även ska ha anmält sitt intresse för Västerås-sonen. Wolves sägs förbereda ett bud för att lägga under sommarens transferfönster.

VNL har denna säsong varit en startspelare hos The Red Devils men då Ole Gunnar Solskjaer vill göra stora förändringar i truppen under sommaren kan svensken vara ett namn som kan offras.

24-åringen sitter på ett kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2021. Victor Nilsson Lindelöf har en veckolön på 75.000 pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365