bet365

Uppgifter: Bastian Schweinsteiger är tillbaka i slutet av mars

Uppgifter: Bastian Schweinsteiger är tillbaka i slutet av mars

Är tillbaka i spel om fyra veckor

Manchester Uniteds Bastian Schweinsteiger behöver fyra veckor till innan han är klar för spel, uppger Daily Mail.

Manchester United har haft en tung säsong, både på hemmaplan och ute i europa. Detsamma gäller för lagets mittfältare Bastian Schweinsteiger. Sedan det blev klart att Schweinsteiger var helt klar för United har ett antal problem ställt till det för den tyska spelaren. Bland annat har Schweinsteiger varit avstängd i 3 matcher. Samtidigt har inte tysken kunnat spela för United sedan FA-cupmötet med Sheffield United den nionde januari på grund av en knäskada.

Nu uppger Daily Mail att det kan dröja ytterligare fyra veckor innan Schweinsteiger är redo för spel igen. Detta innebär att spelaren bör vara redo för en comeback i slutet av mars. Nyförvärvet från Bayern München har redan missat nio matcher under den perioden han har varit skadad. Nu ser det ut som att han kommer att missa ett antal matcher till.

Dessutom är Schweinsteiger inte den enda spelaren som har skadeproblem i United. Klubbledningen på Old Trafford har fått se skada efter skada uppstå på den senaste tiden. Totalt 14 spelare kommer att missa mötet med Midtjylland i kvällens Europa League. Det finns dock några spelare som är på väg tillbaka. Marcos Rojo och Antonio Valencia återvände till träningsplanen under onsdagen och Phil Jones sägs vara tillgänglig för spel om cirka en vecka.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply