bet365

Sågar Raiola: Måste vara bra

Sågar Raiola Måste vara bra

”Paul Pogba måste spela bra för att lämna”

Storagenten Mino Raiola, som inte minst har spelare som Zlatan och Pogba, kritiserade öppet United på Twitter. Något han snabbt fick käka upp av klubbens förre assisterande tränare.

2012 lämnade en då tillsynes osynlig Paul Pogba Manchester Uniteds juniorlag för Juventus. Något som skulle komma att vara en riktig diamant, helt gratis, för Juve.

Det här har agenten Mino Raiola nu sågat United för, och även att de inte släpper spelaren, då han twittrade ”Paul Scholes borde bli sportchef och berätta för Woodward att sälja Pogba. Skulle bli många sömnlösa nätter för att hitta honom en ny klubb…”.

Svar på tal från förre assisterande tränaren

LÄS MER: Bästa odds NHL

Men efter kritiken rykte den förre assisterande tränaren, från 2012, in och försvarade klubbens agerande.

– Det fanns en tid då spelares prestationer gjorde om han lämnade eller inte, skriver Mike Phelan på Twitter till Raiola.

United har kritiserats hårt för agerandet av Pogba, men det har även fransmannen. För världsmästaren ska ha varit lite för tydlig med att han ville lämna för Barcelona. Något som nu verkar skapat en spricka i spelartruppen. Till slut verkar det dock som m fransmannen ser ut att stanna i alla fall säsongen ut, på Old Trafford.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply