Nani till attack mot Louis van Gaal

Nani till attack mot Louis van Gaal

Nani riktar hård kritik mot Louis van Gaal

Den före detta Manchester United-spelaren säger i en intervju med The Times att Louis van Gaal behandlade spelarna i United som barn.

Sen Sir Alex Ferguson lämnade Manchester United har man inte kunnat hitta tillbaka till det spel och den vilja som man hade under tränarlegendaren. Först provade klubben med att anställa David Moyes som Sir Alex ersättare men tränaren som kom från Everton misslyckades totalt och fick lämna efter endast några månader på klubbens tränarbänk. Därefter anställde man Louis van Gaal som fortfarande är tränare på Old Trafford, men det är inte alla som gillar holländaren och hur man behandlar sina spelare. Enligt den före detta Manchester United-spelaren Nani blev han och hans lagkamrate behandlade som barn eller ungdomar som inte visste någonting.

– Han räknade inte speciellt mycket med mig på försäsongen. Jag var alltid den som spelade minst i varje match och jag förstod att jag inte ingick i hans planer. Det enda han och hans assisterande tränare gjorde om dagarna var att gå runt och skriva på oss spelare som vi var barn. Enligt mig är det inte det rätta sättet att behandla mig då jag är en professionell fotbollsspelare som tränade varje dag, som ger allt på planen och inte gör något dåligt. Om du tittar på United nu kan du se att det inte är United. Med all min respekt för spelarna som är där nu så är det inte samma lag, personligheten och mentaliteten i laget är väldigt annorlunda, sa den offensive portugisen som ryktas vara på väg till Everton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply