Romelu Lukaku får grönt ljus för att lämna Everton

Romelu Lukaku får grönt ljus för att lämna Everton
bet365

Everton kan släppa Romelu Lukaku

Enligt brittisk media kan Everton komma att släppa sin belgiska anfallare Romelu Lukaku i sommar om man får in ett bra bud.

Det är ingen hemlighet att flera klubbar i den engelska högstaligan. Romelu Lukaku har denna säsong stått för 18 mål på 31 ligamatcher och lag som Manchester United, Paris Saint-Germain och Chelsea har visat intresse för anfallaren. Tidigare har Everton sagt blankt nej till klubbar som velat värva Lukaku men nu sägs Merseyside-klubben ha öppnat dörren till en försäljning av belgaren.

Enligt Sunday Mirror kan Everton tänka sig att sälja anfallaren för en summa på 65 miljoner pund eller högre. Det är fortfarande oklart om någon klubb kan tänka sig att erbjuda en så pass hög summa för 22-åringen men allt är möjligt då även Real Madrid sägs vara med i kampen om spelarens underskrift.

Everton kan ersätta Lukaku med Lacazette

Förra säsongen hade Alexandre Lacazette ett otroligt år och vann skytteligan i franska Ligue 1med 27 gjorda mål. Det hela gjorde att spelaren jagades av storklubbar som Real Madrid, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid och flertalet lag i Premier League. Denna säsong har det dock inte blivit lika stor succé då Lacazette endast gjort 14 mål på 27 matcher och nu kan anfallaren komma att lämna klubben dit han kom 2003 från ELCS Lyon vid endast 12 års ålder.

Nu skriver Daily Mirror att spelaren kan komma att lämna hemlandet för att flytta till de brittiska öarna, och det saknas inte lag som är intresserade av 24-åringen. Enligt tidningen kommer Liverpool och Everton att göra upp om vem som kommer köpa spelaren i sommar, detta för en summa på närmare 22 miljoner pund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply