Mourinho med ny pik till Arsene Wenger

Mourinho med ny pik till Arsene Wenger

Kriget är igång inför Manchester United – Arsenal

Jose Mourinho slänger en pik till Arsene Wenger på presskonferensen inför lördagens match angående vunna ligatitlar den senaste tiden.

En av de största fighterna mellan två tränar i dagens fotboll är den mellan Jose Mourinho och Arsene Wenger. Det är ofta portugisen som kommer med pikar till Wenger och inför matchen strax efter lunchtid på lördagsförmiddagen är Mourinho igång igen. Denna gång påminner han pressen om sina ligatitlar samtidigt som det blev en spark år Wengers håll.

– Vi är de tränarna i Premier League med bäst statistik, jag tror inte att det är många tränare som vunnit Premier League vid tre tillfällen. Både han och jag har haft bättre och sämre perioder. Jag tycker Wenger är respekterad av pressen medan jag inte är det. Min senaste titel vann jag för 18 månader sen, inte 18 år sen. För mig är det dock strunt samma, jag följer min taktik för att vinna min nionde titel, min fjärde i Premier League, säger Mourinho inför stormötet där det skiljer sex poäng mellan lagen inför helgens omgång.

Mötet mellan de båda lagen spelas på Old Trafford där United är favoriter att vinna, detta trots att man ligger bakom helgens motståndare i ligatabellen.

Startelvorna och annan information om matchen är så gott som klara och Arsenal kommer få klara sig utan ytterbacken Héctor Bellerín som är skadad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply